INDOOR KINDERPARADIJS bij Shoppingcenter Noorderveld

Is lekker spelen helemaal jouw ding? Kom dan naar het INDOOR KINDERPARADIJS bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer op (koop)zondag 8 maart. In het pand naast GAMMA maken we er een gezellige boel van met allerlei speeltoestellen, springkussens en GRATIS suikerspin! Ook de toegang is GRATIS!

Lekker binnen spelen op allerlei toestellen en springkussens; het kan op zondag 8 maart bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer (Samsonweg). De winkeliers organiseren dan namelijk een GRATIS toegankelijk en overdekt speelplein. Het INDOOR KINDERPARADIJS kun je vinden op (koop)zondag 8 maart in het pand naast GAMMA (Samsonweg 13A). De deuren zijn open van 11.00 tot 16.00 uur. Of het nu regent, sneeuwt of ijskoud is, je kunt er heerlijk spelen. De overdekte speeltuin is warm en vooral gezellig met een scala aan speeltoestellen voor kids van alle leeftijden. Natuurlijk zijn de winkels van Shoppingcenter Noorderveld die zondag ook geopend.

Zondag 8 maart = koopzondag
Op zondag 8 maart is het ook nog eens koopzondag bij Shoppingcenter Noorderveld. Geen tijd op de koopzondag? Shoppingcenter Noorderveld is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Iedere donderdag is het bijvoorbeeld koopavond. Kijk voor de actuele openingstijden op www.shoppingcenternoorderveld.nl. Hier vind je ook de openingstijden voor de koopzondag.  

Over Shoppingcenter Noorderveld
Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, en een kinderdagverblijf. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Shoppingcenter Noorderveld - Samsonweg 5- 25 – Wormerveer (Zaandam-Noord)

*Babypark/Meubelpark is gesloten

 

02/03/2015