Promotie

Met goede promotie komt uw winkel of winkelcentrum goed 'in the picture' bij het winkelend publiek. Een eigen krant, folder of magazine of een nieuwe website, social media campagne of online banners? Laat de promotie maar aan Piron Groep over!

In nauw overleg met u verzorgen we een compleet plan voor uw marketing en communicatie. Onze kracht ligt in een ideale mix tussen online en offline communicatie. Hiermee bereiken we uw doelgroep precies in het hart.

Promotie van winkelcentra

In opdracht van Ondernemersverenigingen en Verenigingen van Eigenaren stellen we promotieplannen op, waar uitvoerig beschreven staat welke vormen van offline en online communicatie we inzetten voor uw winkel, het winkelcentrum of woonboulevard. Ook zorgen we voor de uitvoering van het promotieplan. Zo organiseren we koopzondagen, markten en evenementen, compleet van vergunning tot de uitvoering op de dag zelf. In combinatie met de nodige publiciteit en reclame via een eigen website, reclamecampagnes, advertenties, persberichten, billboards, social media en een eigen krant kan geen consument meer om uw winkelcentrum heen!

Online communicatie

Een nieuwe/vernieuwde website: wij ontwerpen en ‘bouwen’ de website en zorgen voor de inhoud. Natuurlijk is het belangrijk dat de website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Daarom houden we uw website up to date met nieuwtjes, evenementen en acties.
Social media: samen met u bepalen we via welke social media u uw doelgroep kunt bereiken. Hiervoor stellen we een plan van aanpak op. En ook voor het onderhouden van uw Facebook-pagina of uw Twitter-account kunt u Piron Groep inschakelen.
Online advertising: door middel van banners op diverse websites goed in beeld komen bij uw doelgroep? Piron Groep regelt het van A tot Z.

Offline communicatie
Een ‘eigen’ krant, folder of magazine: een ‘eigen’ krant, folder en zelfs een magazine ‘op maat’. Alles is mogelijk: digitaal, in kleine oplages of in grote oplages voor huis-aan-huis verspreiding in de regio. Wij maken het! Ondernemers en winkeliersverenigingen laten het maken van een krant, folder of magazine graag over aan Piron Groep. We bespreken uw wensen, denken met u mee en dragen ideeën aan. We schrijven artikelen over trends en plaatsen producten die bij u in de winkel(s) te krijgen zijn. Ook maken we rubrieken zoals ‘Binnenkijken bij’ waarbij we bij een tevreden klant thuis foto’s maken en een interview afnemen. Zo maken we het ‘persoonlijk’; ook dankzij uw tips en nieuwtjes. Maar er is ook ruimte voor acties en aanbiedingen. Het is aan u! Piron Groep regelt alles van A tot Z en zorgt voor de redactie, de fotografie, de vormgeving en opmaak, het drukken en het verspreiden. Bekijk hier de kranten en folders van 2015!
Organiseren van activiteiten: denk aan jubileumfeesten, acties in en buiten de winkel, diverse markten en kinderactiviteiten
Advertenties/ billboardcampagnes: een advertentiecampagne in de lokale krant? Of grote borden langs de kant van de weg? Piron Groep verzorgt alles voor u; van concept tot ontwerp tot uitvoering.

Communicatie & marketing, ook voor individuele ondernemers

Heeft u als individuele ondernemer specifieke wensen op het gebied van communicatie & marketing, maar weet u zelf niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Of heeft u hier gewoonweg geen tijd voor? Dan bieden wij een professionele helpende hand. Samen met u bepalen we uw strategie en kijken we welke promotiemiddelen bij uw bedrijf passen. Een eigen website? Of wilt u misschien starten met social media, maar is dat nog wat ver van uw bed? Of wilt u misschien adverteren in de lokale krant of online; Piron Groep adviseert en regelt alles voor u.
 
Meer informatie?

Neem eens contact met ons op, u hoort dan wat Piron Groep voor u kan betekenen op het gebied van communicatie en marketing. Stuur ons een e-mail of bel 020-5047150.